Srí Srí 1008 Srí Babadzsi ! :-)

2011.08.06. 10:14 Ajey

 

OM Namá Shiváy! :-)

Bholé Baba kííí Dzséy!!!


 

Srí Babadzsi Landolása Oroszországban

2011.08.07. 14:37 Ajey

 

 

Guru Purnima 2011

Shri Babaji Landolása Oroszországban


 
 

Nagyszerű volt, inspiráló és egy igazi csoda, hogy Shrí Munirádzsi Oroszországba jött és elnökölt a több mint 6 napos Yagna tűzceremónián és 10 napot töltött ott a hívők társaságában. (Mikor még ott voltam, Munirádzsi nagyon-nagyon beteg volt és mondta is hogy csoda lesz, ha odajut.)

 

Srí Munirádzsi és társasága a moszkvai Vörös Téren

 

 

 

Az ünnepségek egy Szovjet-kori menedékhelyen lettek megtartva és sok-sok karma yógával a hívők egy pár nap alatt átmeneti ásrammá transzformálták át.

 

Semmi kétség, hogy Srí Babadzsi, aki stimulálta és elvezette Srí Munirádzsit Moszkvába nagyon erősen jelen volt.

 

 

 

 A
 


 

 

Guru Purnima hétvégéjén több mint 400 ember jelen volt és részt vett a Havan tűzceremónián és ez a tekintélyes tömeg láthatóan nagyon boldog és inspirált volt az Isteni energiáknak köszönhetően, amik betöltötték a menedékhelyet.

 

Egy másik fontos eseménye volt a napoknak Srí Munirádzsi születésnapja, olyan jól és szeretetteljesen lett megszervezve, hogy körös-körül örömkönnyek és boldogság volt látható.

 

 

 

 

 

Egy fantasztikus, professzionális show lett bemutatva, az Orosz kultúra sok elemével és az arckifejezésből egyértelműen látszik, hogy Srí Munirádzsi élvezte a műsort.

Ezen kedves műsor végén Srí Munirádzsi egy csapat aktív hívőt egy "tanács"-ba :-) terelt, ami az alapját képezi majd egy Orosz Haidakhandi Szamádzs-nak. A holland Pudzsári lesz egyenlőre az elnöke ennek a csapatnak.

(Milyen tökéletes spontán szerveződés már ez? :-)

 

 

 

Srí Munirádzsi (aki Babadzsi legmagasabb szintű híve) Moszkvai fogadtatása tehát nagyszerűen sikerült, az ott elvégzett magasszintű Karma Yógának, azaz a hívők nagymértékű Önzetlen Munkájának köszönhetően. Ezzel fejleszthetjük és fejezhetjük ki hitünket és szeretetünket Isten iránt a legintenzívebben.

Srí Munirádzsi Mahárdzs Moszkvai interjúja ezzel kapcsolatban: 

 

Azaz: "Több és mégtöbb Karma Yóga".

"Isten nevében".

 

Röviden. Tömören. Ez a parancs :-)

 

OM Namah Shiváy

Bhole Baba ki Dzséy!

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Ajey · http://www.babaji.hu 2011.08.07. 15:47:00

"A Karma Yóga a Leghatalmasabb Yóga" -Babadzsi

Ezáltal érhetjük el a legmagasabb szintű örömöt és boldogságot az életben és azon túl. Egyszer, s mindenkorra. (Főleg erre a "lehetetlen" korra! :-) Ámen. :-)

ÓM Namá Siváy :-)

Bhóle Baba kí Dzséy!

M1 - Ismétlés

2011.08.14. 19:40 Ajey

 

Weöres Sándor a tört-én-elem utáni új emberről beszél

"S mint a lehullt avaron fü nő:
kínunkból, ha lehulltunk,
sarjad az Új Ember." (Weöres - Karének) 

 

 Weöres Sándor - A Teljesség felé

 

 

Srí BABADZSI - 1982: 

"Mostanra már a démoni befolyások bekebelezték az embereket. Ember ember ellen fog harcolni, és el is pusztítják egymást. Először a pusztítás megy majd végbe, aztán egy nyugalom, és végül beköszönt a béke. Néhány ország teljesen romba dől. Az ima lesz egyedül a menedék és a megmentő a pusztítással szemben. El kell felejteni a múltat és a jövőt, meg kell szüntetni minden más gondolatot, és e helyett imádkozni kell az elme és a lélek teljes koncentrációjával, Istenbe vetett teljes hittel. Kántáld, hogy OM NAMÁ SIVÁYA, ezzel le tudod győzni a halált. Semmi gonosz befolyás nem fog soha közeledbe érni, ha tiszta szívvel és elmével imádkozol, teljes hittel és koncentrációval.

Azok akik Isten nevét Ismétlik, és Őrá emlékeznek, meg lesznek védelmezve." 

- BABADZSI (a Tudás Atyja)

 


 

 

 

OM NAMÁ SIVÁY

Bhole Baba ki Dzséy!

 

 

ShámánSztáyl

2011.08.29. 10:54 Ajey

 

 

 

jay shiva shankar mahadeva

jaya jaya jaya om nama sivaya

jaya jaya jaya om nama sivay

 

Jaya Shiva Shankara! by Shivoham

 

Pranam by Shivoham

OM Namah Shivay OM by Shivoham

Japa by Shivoham

Om Shiva by Shivoham

 

INternal by Shivoham


Bhole Baba ki Jay

OM Namah Shivay :-)

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Ajey · http://www.babaji.hu 2011.08.29. 11:46:42

OM Nama Siváya

Ezeket a sámán-számokat egy Bulgáriában élő kedves Hérakáni ismerősöm készítette, engem teljesen transzba ejtenek ezek a balsejtelmes elemek, a sötét gyökerek, a félelemközpontból (gyökércsakra) felemelkedő, -addig alvó- bátorság-ősenergia, ami újítást hoz, örök törzsszövetségre lépve Istennel.

Bhole Baba ki Dzsey'

MotherStyle

2011.09.02. 01:02 Ajey

 

 

Jai Ambe by AJay7

Navratri2011 OmNamahShivay[1] by AJay7

 

 


OM Namá Siváy

Dzséy MahaMaya ki Dzséy

 

 

BABAJI GLORIA (in Excelsis :-)

2011.09.06. 09:54 Ajey

 

Napi átlag 5000 embert gyógyított meg helyben, a többit egyszerre a világ minden részén.


Mikor egy orvos megvizsgálta, azt mondta Neki, Te vagy a legbetegebb ember akit valaha láttam. Ő azt válaszolta, vizsgálj meg újra 24 óra múlva. Mikor újra megvizsgálta Babaji-t azt mondta: Te vagy a legegészségesebb ember, akit valaha láttam.


Mikor Valentin napon "meghalt", utoljára azt mondta, megyek szétrobbantom a szívem hogy mindenkinek jusson egy darabka. :-)

 

Bhole Baba ki Dzséy!

ÓM Namáh Shiváy :-)

 

BABADZSI Prófécia

2011.09.07. 10:28 Ajey

 

OM Nama Siváy! :-)

Bhóle Baba ki Dzséy!

 

 

 

Őszi Navaratri Meghívó 2011

2011.09.14. 19:55 Ajey

 

 

Kedves Testvérek és Nővérek

Srí Munirádzsi meghív téged az Ashwin Navaratri 2011 Ünnepségre, az Ánandpuri ásramba Chiliyanoulában.
Az ünnepségek Szeptember 28-tól Október 6-ig tartanak, amit Dashíra követ majd 7-én.

 

IstenAnyát fogjuk tisztelni és ünnepelni, akiből minden forma és energia ered: Durga Má-t.

Ez egy hatalmas öröm, részese lenni ennek a programnak, amit Srí Babadzsi hozott létre és Srí Munirádzsi szerető útmutatásával lett kivitelezve.
Ez az egyszerű program, ha teljes szívből követjük, mélyen táplálja kapcsolatunkat Istennel és sok szinten tisztítja lényünket.
A világ, aminek részei vagyunk gyorsan változik, és Istenre való koncentrálásunk nagy jelentősséggel bír, ahogy a világszerte lévő viharok, amiket magunk körül látunk, nem csak az időjárásban vannak, hanem politikai, gazdasági és mentális szinten is.

Csak Isten stabil és állandó, és a mi Szeretett Babadzsink útmutatásával megvédhetjük magunkat ezekben a zűrzavaros időkben.
Tehát ha fogadni tudod Srí Munirádzsi meghívását, érezd magad nagyon szívesen látottnak és gyere korán hogy hasznosíthasd magad az előkészületekben, hogy mélyíthesd a Chiliyanoulai élményeidet.
Ha nem tudsz Indiába jönni, látogasd meg az ásramot a közeledben, hogy egységesüljetek egymással, együtt, odaadásban Aarti-ban, bhadzsan-ban és a szent tűzben.
Srí Babadzsi mondta: "Ha összegyűltök az én nevemben, Én Ott leszek".
Ha valamiért még az is nehéz a munkád miatt, a családi helyzet vagy a nagy távolságok miatt, imádkozz ezeken a napokon és hívd Istent és alkalmazd Bhole Baba egyszerű tanításait az életedben.


*** BHOLE BABA KI JAI  ***
*** DURGA MAYA KI JAI ***

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

tilopa74 2011.09.15. 09:04:08

Hálásan köszönöm a meghívást!
Ott leszek itt, itt leszek ott!
Om Nama Sivay!

Az Örömhozó

2011.09.19. 17:16 Ajey


JAY SHIVA SHAMBO ! :-)

BHOLE BABA KI JAY ! :-)

OM NAMAHA SHIVÁY ! :-)

 

Shri Munirádzsi Maharádzsi ki Dzséy! :-)

2011.09.20. 12:36 Ajey

 

Tavaszi Navaratri, Munirádzsi Maharádzs Darshan

 

"Az összes külföldi és látogató akik ide jöttek, a nagy rishik és munik leszármazottai. Tanulnunk kellene tőlük; az önfeláldozásukból, a hitükből, a felelős munkájukból, mindezen dolgokat le kellene másolnunk - ahogyan végzik itt a kötelességüket, fizikálisan, mentálisan és finansziálisan. Mindezekben a dolgokban ők segítséget nyújtanak.

Sok külföldi, akik ide jöttek, keresői voltak egy nagy Sadgurunak (Legfelsőbb Guru). Sokan másoknak látomásai voltak vagy álmai Babaji-ról a saját országaikban, és aztán ide jöttek, hogy válaszoljanak az Ő hívására. Keményen dolgoztak és szép munkát végeztek. Babajit egyáltalán nem vonzzák vagy kísértik az anyagi dolgok. Bármilyen drága ruhákat hozzanak is neki a hívei, felveszi, majd fogja és továbbadja a híveknek. Minden amit tesz, az a javítására és javulására szolgál mindennek. Ezt mi látjuk naponta. Amennyi étellel kínálják, vajmi keveset eszik. Nagyon egyszerű rizst eszik, gabonát nem, és csak egy kis gyümölcsöt. De Ő lakomáztat minket reggeltől éjszakáig. Bármit kap, semmit sem raktároz el. Ezt te láthatod; és ez a része az Ő isteni minőségű valóságának.
Mi képtelenek vagyunk megérteni Babaji isteni játékait. Emberi lényekként nem érthetjük Őt. Ő azért jött, hogy adjon nekünk, de mi nem vagyunk megfelelőek a fogadáshoz. Először fel kell készíteni magunkat, hogy fogadni tudjunk, aztán közel ülhetünk Hozzá és megérthetjük Őt."

 

 

BHOLE BABA KI DZSÉY!

SHRI MUNIRÁDZSI MAHARÁDZS KI DZSÉY!

OM NAMÁ SIVÁY :-)

 

Navaratri előtti Általános Találkozó

2011.09.20. 13:11 Ajey

 

Babaji megnyitotta az általános találkozót mondván, hogyha valakinek van valamilyen baja vagy problémája, beszélhet. Számos kérdés következett, melyeket Babaji megválaszolt:

 

Kérdés: Hogyan tudom lenyugtatni az elmémet?

Válasz: Dzsapázz vízben állva. Isten nevét két és fél milliószor kell ismételni, néha a vízben állva, olyan mélyen, ahogy tetszik, máskor pedig jógapozíciódban ülve a víz mellett. Csináld ezt naponta, majd hagyd abba, ha végeztél vele.

 

Kérdés: Néha boldog vagyok, de máskor meg szomorúnak érzem magam. Mit tehetek, hogy boldog legyek, és hogy nyitva tarthassam a szívemet?

Válasz: Dzsapáznod kell, sokkal rendszeresebben.

 

Kérdés: Néha úgy gondolom, meditálnom kéne, de nincs hozzá kedvem, máskor meg, amikor meditálni próbálok és dzsapázni, nem tudok koncentrálni. Mit tehetek?

Válasz: Fel kéne kelned éjjel 12-kor, fürdőt venned, és aztán nagyjából egy órát dzsapázni.

 

Kérdés: Mikor válik valóra az álom, amit a Gurum adott nekem?

Megjegyzés: Ezt a kérdést egy indiai hívő intézte Babaji-hoz, aki egy igen csodálatos álmot kapott a Gurujától, a tartalmát nem tudta felidézni pár évtizeddel korábbról.
Válasz: Hat hónap és kilenc nap múlva.

 

Kérdés: Honnan tudhatom, hogy Isten akaratát cselekszem, amikor távol vagyok Babaji-tól?

Válasz: Csak tejet és gyümölcsöket kellene enned kilenc hónapig.

 

Kérdés: Hogyan tudom összeegyeztetni a szeretetemet a barátnőm felé és a szeretetemet Isten felé?

Válasz: Először koncentrálhatsz a barátnőd felé érzett szeretetre, és miután elégedett vagy, gyere Istenhez.

 

Kérdés: Mi a leggyorsabb módja Isten megismerésének?

Válasz: Dzsapa.Kérdés: Az Óm Namá Siváyá-t lassan jobb ismételni, vagy inkább gyorsan?

Válasz: Csináld gyorsan!

Kérdés: Vállaljunk gyereket ezekben az időkben?

Válasz: A gyernekvállalás a természet törvénye, ami meg fog történni, meg fog történni, nem tudod megállítani.


Kérdés: Jó dolog, vagy rossz dolog félni?

Válasz: Jó dolog. Hogy félelemmentessé váljál, egyfolytában Babaji nevét kell hogy ismételd.

Összességében Babaji azt mondta: Az mindenkinek a feladata, aki Babajihoz jön, hogy tejresszék és ismételjék Istennek a nevét és hogy terjesszék az Ő üzenetét az Igazság, Egyszerűség és Szeretetről. Azoknak, akik hazatérnek, körútra kellene menniük, és elmondani az embereknek, hogy az emberiség megmentésének a módja az, hogy Srí Babaji tanításait követjük.

 

ÓM NAMAH SHIVÁY!

BHOLÉ BABA KI DZSÉY! :-)

 

HAIDAKHANDI SZAPTASHATI

2011.09.25. 18:08 Ajey


ÓM NAMÁH SHIVÁY!

A Haidiyakhandi SzaptaShati-t Vishnu Datta Shasztridzsi írta, Babadzsi szívében lakozó Istenanyához. Shasztridzsi-t Babadzsi az Ő saját hangjának nyilvánította ki, Vishnu avatárjának, aki a korábbi korokban Vyászadévaként volt ismert, aki az Isteni eposzokat megírta: az ősi Védákat, a Puránákat és többek közt a Mahabharatát!

Babadzsi, azaz Isten Földi hangja ezúttal a Haidiyakhandi SzaptaShatit jegyezte le, a felbecsülhetetlen értékű, végtelen erejű szöveget, melynek olvasásával és hallgatásával közvetlenül Isten erejét tapasztaljuk!

Maga Vishnu Datta Shasztridzsi olvassa, a saját Isteni természetű hangjával! :

 A TELJES KÖNYVET A NAVARATRI MIND A 9 NAPJÁN ÚJRA ELOLVASSUK, LEHETŐVÉ TÉVE HOGY AZ ISTENI TŰZBEN TELJESEN FELOLVADHASSUNK!

EZ A VIDEÓ CSAK AZ 1. RÉSZT TARTALMAZZA, A KÖVETKEZŐ RÉSZT A VIDEÓ VÉGÉN MEGJELENŐ LISTÁBÓL KI LEHET VÁLASZTANI.

DZSÉY MAHAMAYA KÍ DZSÉY!

OM HRÍM SHRÍM HÉRAKHANDÉSHWARYÉ NAMAHA!

ÓM NAMÁH SHIVÁYA! :-)

 

 

Két nap múlva Navaratri! :-)

2011.09.26. 10:00 Ajey

Navaratri hangulatok - 2008


Bhole Baba ki Jay!

MahaMaya ki Jay!!!

OM Namah Shiváy! :-)

 

HAVAN & NAVARATRI

2011.09.27. 23:01 Ajey

 

 
 


 
 
 
 
 
Havan.
 

 
"Srí MahaPrabhudzsi megújította a tűzceremóniát, ami az ősi időkben uralkodott. Megmutatta hogyan kell végezni, és átadta nekünk egy nagyon egyszerű formában, mert eltűnt az idők folyamán.
 
Ezen univerzum teremtése előtt, Brahma, Vishnu és Mahéshwara (aki Síva) mutatott be yagnákat az Istenanyának. Az Istenanya elégedett volt ezzel és mindegyikőjüknek adott egy áldást: Brahmának az univerzum teremtését, Vishnunak ennek védelmezését és Shívának a pusztítását. Ezért mondják, hogy a tűzceremónia olyan, mint a Föld fenntartója.
 
 

Hogyan tudna Srí MahaPrabhudzsi [a Hatalmas Tanító - Babadzsi - Isten] áldást adni a világnak yagnák bemutatása nélkül? Ezért mutatta meg Ő ezt nekünk, hogyan kell csinálni. A tűz-ceremónia, vagy yagna tudományos alapokon nyugszik. A tűzceremóniában, amikor felajánlást teszel egy bizonyos istenségnek, az teljes egészében eléri azt a bizonyos istenséget. A Védákban meg van írva, hogy az istenek szája a tűz -- Agni. Bármelyik istennek is adod a felajánlást, a mantrát mondva és hozzátéve az adott isten nevét és a "szwáhá"-t, az teljessé teszi a felajánlást. Amivel eléred azt a bizonyos istent. Agninak, a tűz istenének felesége Szwáhá. Isten annyi mindent ad nekünk, cserébe valamit vissza kellene ajánlanunk Istennek és nem csak folytatni az evést a mi személyes élvezetünkre. Ezért ajánlunk föl a tűznek. Amikor annyi gabonát kapunk hogy csillapítsuk a hasunkban égő éhségtüzeket, először fel kellene ajánlanunk bármit amit eszünk, bármit amit kapunk, egy kis felajánlást a tűznek, hogy kibékítsük azt." - Shasztridzsi
 
 
 
 
 

 
Navratri.
 
 
 

Babadzsi mondta, hogy ezen kilenc nap alatt, a napéjegyenlőségek idején, amikor a nappal és az éjjel egyforma hosszú, bármely spirituális erőfeszítés megtöbbszöröződik hatásában. Más szavakkal, hozzávetőlegesen kis erőfeszítéssel nagy lelki felemelkedésre tehetsz szert." Hár Govind
 
 

 
"Emlékszem mikor Babadzsi azt mondta nekem, hogy a mi elfoglalt életünkben és a mind gyorsabban és gyorsabban mozgó időnkben, ha az emberek ki tudnának venni 9 napot, kétszer egy évben az életükből, és befelé mennének, akkor ez újratöltené az elemeiket, ami egész évben kitartana. Azt mondta, az nem lehetséges manapság az emberek számára, hogy olyan sok időt a lelki gyakorlatunkkal töltsünk, ahogyan a múltban tettük. Ezért, hogy mélyre mehetünk a gyakorlatban 9 koncentrált napig, elég lehet ahhoz, hogy végigvigyen minket az egész évben." - Karkhu
 
 
 
 

Om Srí Haidakhandeshvari Namah
 
 
 
 

Bholé Baba kííí Dzséy!
 
 
 
 
 
 

NAVARATRI - 1. nap

2011.09.28. 14:39 Ajey

 

ÓM NAMÁ SIVÁY ! :-)

NAGYON-NAGYON BOLDOG NAVARATRIT KÍVÁNOK ! :-) 

 

Az őszi Navaratri ünnepség az Ánandpuri Ásramban zajlik, amit Babadzsi viccesen Kis-Hérakánnak nevezett. Ez a hely olyan, mint Isteni Általános Iskolája a Mennyben, egy elpusztíthatatlan templommal, amit Srí Munirádzsi emelt Babadzsi tiszteletére, valamint Babadzsi új házával, az egy éve manifesztálódott Új Teste számára! :-) Ez jelenleg még Titok. :-)

"Az Ánandpuri Áshram és a planetbabaji.com nagyon BOLDOG NAVARATRI-t kíván Neked!
Csatlakozz az Istenanya, Durga Szent fesztiváljához, itt Ánandpuriban, Csiliyanaulában, a naponta számos frissítéssel bővülő nemzetközi weboldalon: planetbabaji.com ." 

A hajnali Chandan (homlokfestés) után az első képek már meg is jelennek a neten és újra a Reggeli Aarti (ének) és Pudzsa (szertartás) után lesznek a feltöltések.

A legnagyobb új dolog az ÉLŐ KÖZVETÍTÉS, amit október 1-én és 2-án (szombat, vasárnap) fog közvetíteni a nemzetközi planetbabaji.com weboldal, magyar idő szerint délután 3:00 órakor ! Maga a HAVAN Tűzünnepség lesz közvetítve.

A HAVAN előtt közvetlenül Vrindavánai Szentek éneklik-zenélik a Ramayanát vagy a Mahabharatát:

 

A HAVAN Tűzünnepség után pedig még néhány yógikus meditációba merült nyugati ember található az elalvó áldozati tűz körül (-:  

 

Nademég soksok további kép található a nemzetközi weboldalon, amit az ottani ismerősöm üzemeltet: 
http://www.planetbabaji.com/omline/Autumn_Navratri_2011/Entries/2011/9/28_HAPPY_NAVRATRI_1.html


Mantrázzatok, énekeljetek, amennyit csak bírtok, hiszen ezeken a napokon Oltári Nagy jelentősségű lelki fejlődést érhettek el viszonylag kis erőfeszítéssel, koncentrációval is!

Hallgassátok a SzaptaShatit: http://www.youtube.com/watch?v=BB5nqh4aN6w

Énekeljetek ÓM Namá Siváyát: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IJKafnshvNg

 

MAHAMAYA kííí DZSÉY !

BHOLÉ BABA kí DZSÉY !

 

 

NAVARATRI - 2. NAP

2011.09.29. 19:34 Ajey


 

...remélem érthető ez a kis bábeli nyelv :-) gépi nyelv... :-) tudOM, hogy nem tökéletes - ilyen igazi kis indiai nyelv, hanyag indiai Egyszerűséggel beszerkesztve ide :-) ... Google, a "Nagy Fordító" :-) is hagy legyen egy kicsit Babadzsi szolgálatára !... :-) BHOLE BABA kí DZSÉY! :-) amúgy aki már átsejti a zűrzavaron is a Lényeget, az már Lát valamit a Maya fátyla mögött rejlő Isten Arcából ! MAHAMAYA Kííí....

DZSÉY !!! :-))) 

ÓM NAMÁH SHIVÁY !

HARE KRISHNA !!! :-)


 

BHOLE BABA KÍ DZSÉY !!!

MAHAMAYA KÍ DZSÉY ! :-)

ÓM NAMÁH SHIVÁY ! :-)

 

 

NAVARATRI - 3. NAP

2011.09.30. 10:22 Ajey


 

 

BHOLE BABA KÍ DZSÉY !!!

MAHAMAYA KÍ DZSÉY ! :-)

ÓM NAMÁH SHIVÁY ! :-)

 

 

HAJNALI BHADZSAN - NAPPALI HAVAN

2011.09.30. 11:38 Ajey

 

 

 BHOLE BABA KÍ DZSÉY !

 MAHAMAYÁ KÍÍÍ DZSÉYYY !! :-)


ÓM NAMÁ SHIVÁY ! :-)

 

 

NAVARATRI - ALL-IN - ONE :-)

2011.10.05. 23:56 Ajey

 

OM NAMÁ SIVÁY - OM NAMÁ SIVÁY - OM NAMÁ SIVÁY - OM NAMÁ SIVÁY - OM NAMÁ SIVÁY

 

 

OM NAMÁ SIVÁY - OM NAMÁ SIVÁY - OM NAMÁ SIVÁY - OM NAMÁ SIVÁY - OM NAMÁ SIVÁY

 

OM NAMÁ SIVÁY - OM NAMÁ SIVÁY - OM NAMÁ SIVÁY - OM NAMÁ SIVÁY - OM NAMÁ SIVÁY

OM Namah Shiváy :-)

2011.10.12. 08:49 Ajey

 

OM Namah Shiváy :-)

Bhole Baba kí Dzséy!